Flexibele schoolvakanties bij Veerezon

dinsdag 2 oktober 2012

Bron: www.veerezon.nl

Als ouders van naar schoolgaande kinderen zit je al snel vast aan de schoolvakanties, wat niet altijd gunstig uitpakt. Bijvoorbeeld een weekje skiën in de drukke voorjaarsvakantie. Bijzondere basisschool Veerezon in Stadshagen gaat hier vanaf augustus 2013 verandering in aanbrengen. Zij ontwikkelen voor hun school in Stadshagen de mogelijk dat ouders een deel van de schoolvakanties flexibel op kunnen nemen. Een bijzondere ontwikkeling in het basisonderwijs. 

Bijzondere basisschool Veerezon
De bijzondere basisschool Veerezon in Stadshagen is één gebouw gevestigd in het gebouw ‘De Verbinding’ aan de Oude Wetering. Haar 75 leerlingen zijn verdeeld over drie verschillende groepen, een groep met leerlingen van 3-7 jaar, een groep met leerlingen van 7-10 jaar en een groep met leerlingen van 9-13 jaar. Bij deze vorm van onderwijs in hetrogene groepen bekent dat leerlingen gedurende het gehele onderwijs niet per leerjaar bij elkaar zitten.

Flexibele schoolvakantie
Op dit moment werkt de school de plannen voor de flexibele schoolvakanties verder uit. Ouders zullen de keuze krijgen tussen het aanhouden van de reguliere basisschoolvakanties of flexibel schoolvakanties opnemen (binnen bepaalde randvoorwaarden).

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!