Politie zoekt ouders jongen na aanrijding

zaterdag 6 oktober 2012

Op vrijdagochtend 5 oktober om ongeveer tien voor half negen vond er op de Zwolseweg een aanrijding plaats tussen een fietser en een 17-jarige bromfietser uit Kampen. Beiden kwamen uit de richting van ’s-Heerenbroek en reden in de richting van Zwolle. Op een gegeven moment wilde de bromfietser de fietser in halen. Terwijl hij hiermee bezig was sloeg de fietser plotseling linksaf zonder hierbij richting aan te geven. Beiden vielen. De bromfietser liep hierbij een pijnlijk onder been op. De fietser betrof een jongen van ongeveer 10 jaar.

Verzekeringskwestie
Hij bood gelijk zijn excuses aan. Hij vroeg of hij weer verder mocht omdat hij naar school moest. De jongen zou vervolgens met zijn fiets vanaf het fietspad langs de Zwolseweg onder de tunnel door zijn gegaan richting Stadshagen. De politie heeft navraag gedaan bij een school in de omgeving maar dit heeft nog niet tot de identiteit van de jongen geleid. De jongen is mogelijk afkomstig uit ’s-Heerenbroek. De politie verzoekt de ouders en/of verzorgers van de jongen om contact op te nemen zodat de zaak verzekeringstechnisch kan worden afgehandeld.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!