Geslaagde vijfde editie Stadshagenrun (fotoreportage)

zondag 21 oktober 2012

Negen deelnemers werden in het zonnetje gezet omdat zij alle edities van de Stadshagenrun hebben meegedaan

Tweeduizend hardlopers deden zaterdag 20 oktober mee aan de vijfde editie van de Unicef StadshagenRun. Begon de StadshagenRun in 2008 nog met zo’n tweehonderd deelnemers, inmiddels is dat aantal vertienvoudigd en is de StadshagenRun uitgegroeid tot een populair sportevenement. De 10 kilometer run is gewonnen door Arne Mulders, die na 33 minuten en elf seconden over de finish kwam. De vijf kilometer run werd gewonnen door Gerben van Vilsteren, in 16 minuten en 26 seconden.

De StadshagenRun bestaat uit drie onderdelen: de Allio kids Run, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, de Concordia 5 kilometer run en de Run2Day 10 kilometer run. Na de prijsuitreiking van de Kids Run is ook de sportiefste school bekend gemaakt. Evenals vorig jaar was dat de Veerezon. De Peermos is wederom uitgeroepen tot sportiefste straat van Stadshagen; 41 bewoners van de Peermos liepen mee tijdens deze StadshagenRun.

Foto’s: Arjan Alderliesten en Daan Brinkman. Kijk voor meer foto’s op jestaaterop.nl.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!