Fietsoverkapping bij winkelcentrum geplaatst

woensdag 24 oktober 2012 9 reacties

De trouwe fietser bij het winkelcentrum zag de bui al hangen bij het naderen van de herfst. Fietsen naar het winkelcentrum door weer en wind is al geen pretje, laat staan het stallen van het ijzeren ros op het winderige en kale parkeerterrein aan de Belvederelaan. Voor deze doorgewinterde fietser staat er sinds woensdag een overkapping boven een deel van de fietsenrekken. Droog parkeren of schuilen als troost na een natte rit.

Ook al begeeft een groot deel van de winkelbezoeker zich met de auto naar het gratis parkeerterrein, toch komen ook fietsers in aardige getale op het winkelcentrum af. Doorgaans om de fiets pal voor de winkel zelf te parkeren, hetgeen bij sommige delen van het winkelcentrum tot zeer nauwe passages leidt. Desondanks wordt het parkeren buiten het winkelcentrum wellicht iets aantrekkelijker door de overkapping. Al was het alleen al om even te schuilen voor het slechte weer.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!