Ongeval op kruising Hasselterweg (foto’s)

donderdag 25 oktober 2012

Donderdagmiddag vond er op de kruising Hasselterweg – Frankhuizerallee een flinke botsing plaats tussen een personenauto en een bestelbusje. Daarbij werd er flinke schade veroorzaakt aan beide auto’s. Op het kruispunt waren donderdag de verkeerslichten wegens werkzaamheden uitgeschakeld. Mogelijk is dat de oorzaak geweest van het ongeluk, waarbij de automobilisten het overzicht over het kruispunt kwijt zijn geraakt.

Een van de auto’s is in de flank geraakt, vermoedelijk tijdens het oversteken of het invoegen op de Hasselterweg. Door de klap ontstond fikse schade aan beide auto’s. Hoe het met de gezondheidstoestand van de inzittenden is gesteld is nog niet duidelijk.

Bij het ongeluk was de technische recherche aanwezig voor onderzoek. De werkzaamheden zijn op het moment van publicatie nog steeds in uitvoering, dus let goed op mocht u richting de Hasselterweg rijden.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!