Verdachte mannen maken foto’s van huizen

woensdag 31 oktober 2012

Een van de wijkagenten in Zwolle kreeg op dinsdag 30 oktober een telefoontje van een verontruste inwoner die meldde dat er een auto was gezien met daarin mensen die foto’s van woningen maakte. Vervolgens werd er door een aantal mannen bij woningen langs gegaan om te vragen of men belang had bij een dienst en zo ja, wanneer men dan thuis was. Toen aan de mannen gevraagd wat zij aan het doen waren, gingen zij er snel vandoor. Ook bleken de tablets die zij bij zich hadden niet te werken en konden zij zich niet identificeren. En dergelijke meldingen krijgt de politie wel vaker.

Vage bedoelingen
Het is niet altijd gemakkelijk te achterhalen of er sprake is van kwade bedoelingen is of dat het gaat om een bedrijf met eerzame bedoelingen bij verkoop aan de deur. Vaak ongewild geeft u veel meer informatie prijs dan uw bedoeling is. En daar kan misbruik van worden gemaakt.

Voorkom colportage
De politie waarschuwt voor oplichting aan de deur. Daarom heeft de politie een lijst opgesteld om oplichting te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!