Inval en grote zoekactie naar verwarde man

vrijdag 2 november 2012
Inval en grote zoekactie naar verwarde man

De politiehelikopter die boven Stadshagen cirkelt. Foto via Pascal Pelikaan

De politie heeft aan het begin van vrijdagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Warandestraat. De inzet van de politie had te maken met een burgernetmelding eerder op vrijdag, waarin werd gevraagd uit te kijken naar een verwarde man in een groene Rover 200. De man is inmiddels aangehouden en zijn auto is gevonden, meldde de politie om half drie. Voor de zoektocht werd ook een politiehelikopter ingezet.

Grote politieinzet
Volgens ooggetuigen reden er diverse politieauto’s en motoren door de wijk en cirkelde er een politiehelikopter boven Stadshagen, Holtenbroek en de Aa-landen. De laatste werd ingezet op verzoek van de politie voor deze burgernetactie. De burgernetoproep werd aan het begin van de middag uitgedaan door de politie, waarbij wordt gezocht naar een verwarde blanke man in een groene Rover 200. Halverwege de middag kon de politie de burgernetmelding weer afsluiten nadat ze zowel de auto als de bestuurder hadden aangetroffen. Laatstgenoemde is door de politie aangehouden.

Meer informatie over de achtergronden van deze zoekactie wordt bij dit artikel gevoegd als dit beschikbaar is.

Foto: Pascal Pelikaan

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!