Kom eten bij Buurtrestaurant De Streek

maandag 5 november 2012 2 reacties
Kom eten bij Buurtrestaurant De Streek

Wilt u uw buurtgenoten eens op een andere manier leren kennen? Schuif dan aan bij Buurtrestaurant De Streek in het Cultuurhuis in Stadshagen. Vanaf november kunt u daar iedere 3e vrijdag van de maand terecht voor een smakelijke streek-3-gangenmaaltijd. Vrijdag 16 november staat er gelijk echte winterse kost op het menu: boerenkool met worst en hutspot met een sudderlapje.

Buurtrestaurant De Streek is een laagdrempelige eetgelegenheid voor buurtbewoners uit Stadshagen, waarbij ontmoeting met buurtgenoten een belangrijke rol speelt. De Streek is een initiatief van WijZ en wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Slagerij Haverkort, die bekend staat om zijn biologische producten die veelal afkomstig zijn uit de eigen omgeving.

In De Streek geniet u voor  7,- van een smakelijke 3-gangenmaaltijd uit de eigen streek, met ter afsluiting een kop koffie of thee. Zoals gezegd staat er in november met boerenkool en hutspot al echte wintere kost op het menu. Ook voor de maanden daarna ziet de menukaart er goed uit: in december staat er rollade met champignonroomsaus, sperziebonen met spek en aardappelkroketjes op het menu en in januari  kunt u genieten van rode kool, hachee en aardappelpuree. Zie de website van Wijz voor meer data en ook andere activiteiten van WijZ in het Cultuurhuis.

Trek gekregen? Om mee te eten kunt u zich tot een week van tevoren opgeven bij de beheerder van het Cultuurhuis (Werkerlaan 1, tel. 038 – 8 515 761), voor november kunt u zich dus tot 9 november opgeven.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!