Getuigenoproep: aanranding vrouwen bij Bachlaan

vrijdag 6 augustus 2010

De politie vraagt aandacht voor een tweetal aanrandingen en mishandelingen van vrouwen in Holtenbroek. Op dinsdagavond 3 augustus omstreeks 23.00 uur is een vrouw aangerand en mishandeld door een man. De vrouw zat op een bankje in het plantsoen tussen de Lassuslaan en de tunnel bij de Bachlaan toen de man haar benaderde. Een week eerder werd er ook al een vrouw aangerand en mishandeld bij de Bachlaan. De politie hoopt dat er getuigen zijn geweest van deze aanrandingen of mishandelingen of iets verdachts hebben gezien.

Woensdagavond 28 juli tussen 23.30 en 00.00 uur is er een jonge vrouw aangerand en mishandeld bij de Bachlaan. Zij fietste over het fietspad aan de Bachlaan nabij de tunnel en in de richting van de Aa-landen toen er plotseling een man in haar richting rende. Hij trok haar van haar fiets en heeft haar een eindje verderop aangerand. Of er een verband tussen de twee zaken is niet duidelijk. Ook heeft de politie geen omschrijving van de dader gegeven.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrandingen en is op zoek naar getuigen. Hebt u de genoemde nachten iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze zaak? Of is u in de genoemde omgeving de afgelopen periode iets anders opgevallen dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie IJsselland via 0900-8844 en vraag naar het team Zeden. Een anonieme melding maken kan via 0800-7000.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!