Stadshagen klaar voor het nieuwe schaatsseizoen (foto’s)

vrijdag 30 november 2012
Stadshagen klaar voor het nieuwe schaatsseizoen (foto’s)

Gisteravond sloeg het schaatsvirus weer toe in Stadshagen. De temperaturen zakken en IJsvereniging WFV uit Westenholte staat alweer klaar met de seizoenkaarten voor komend winter. Alle trouwe leden hebben een uitnodiging ontvangen om hun kaart te komen ophalen.

Volgens penningmeester Roel van den Oord hebben ongeveer 250 adressen een uitnodiging in de bus gehad. Door de vele gezinskaarten waren er vorig jaar bijna 700 leden vanuit Stadshagen.

Voorzitter Rob Ruijsch hoopt dat we weer net zo’n winter krijgen als afgelopen jaar. Met 12 schaatsdagen was het een geweldige tijd voor de IJsvereniging WVF, die in 2013 alweer 74 jaar bestaat.

Net als vorig jaar stond er een rij van schaatsliefhebbers in het Cultuurhuis voor de felbegeerde ledenkaart van ijsvereniging WVF uit Westenholte.

Voor wie gisteren verhinderd was of alsnog lid wil worden van de IJsvereniging WVF is er de mogelijkheid om vanavond tussen 19.00 – 20.00 uur in Ontmoetingscentrum Het Anker te Westenholte een seizoenkaart te bemachtigen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!