Zaterdag open dag bij fabrikant dakkapellen

vrijdag 30 november 2012
Zaterdag open dag bij fabrikant dakkapellen

Dat de huizenmarkt en nieuwbouwprojecten in Stadshagen de laatste tijd op een laag pitje staan is geen nieuws meer. Huizenbezitters lijken zich daardoor meer te richten op hun huidige woning, met als doel er langer te blijven wonen. Daarbij wordt vaak ook geïnvesteerd in het huis, om meer leefruimte te creëren en de waarde te verhogen. Dat gebeurd vaak door het plaatsen van een dakkapel, ook volop in Stadshagen, merkt Johan de Bruin van Klok Dakkapellen.

-Advertorial-

Zaterdag 1 december organiseert het bedrijf uit Nieuwleusen daarom een speciale open dag, waar in de fabriek bekeken kan worden hoe dakkapellen gemaakt worden. Voor wie concrete interesse heeft, kan er direct een offerte gemaakt worden. “We geven zaterdag bijzondere kortingen, op zowel bestaande als nieuwe offertes,” laat De Bruin weten. Daarnaast wordt er ook aan de kinderen gedacht, met een springkussen en allerlei activiteiten.

De eindejaarsshow van Klok Dakkapellen begint zaterdag om 10.00 en duurt tot 15.00 uur. Het bedrijf is te vinden aan Rollecate 69 in Nieuwleusen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!