Kerstbomenverkoop in winkelcentrum Stadshagen

zondag 2 december 2012 4 reacties
Kerstbomenverkoop in winkelcentrum Stadshagen

Sinterklaas heeft het land nog niet verlaten, maar de meeste mensen hebben hun vizier al gericht op de kerstdagen. In de meeste huizen in Stadshagen zal dan ook komend weekend de kerstboom al een plekje krijgen. De inwoners van Stadshagen kunnen voor het kopen van een kerstboom terecht in hun eigen winkelcentrum. Op 7, 8 en 15 december 2012 is het mogelijk om op de parkeerplaats aan de Belvedèrelaan kerstbomen te kopen.

Het winkelcentrum van Stadshagen gaat nu ook gehuld in kerstverlichting, waardoor het winkelen tijdens de feestdagen een gezellige sfeer krijgt.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

4 reacties op 'Kerstbomenverkoop in winkelcentrum Stadshagen' »

 • Jean schreef:

  Stadshagen nieuws.nl is een reclameblaadje geworden, eerst nutteloze reclame voer dakkapellen wat niets met nieuws over Stadshagen te maken heeft en nu kerstbomen in de actie, redactie ga vooral zo door, mede de censuur die jullie toepassen als bijv. met de inval bij het woonwagenkamp. Deze reactie zal dan ook wel verwijderd worden :)!

 • Groenteboer schreef:

  Het is overduidelijk komkommertijd.

 • Dennenboom schreef:

  @Groeteboer; kerstboomtijd zul je bedoelen ;-)

  @stadshagennieuws.nl; bedankt voor de tip, kan ik iig mijn boom in het winkelcentrum halen, scheelt me weet km rijden. Vrijdag gelijk maar een boompje halen.

 • GJ schreef:

  wat is dit voor verkapte reclame?

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!