CSV’28 rouwt mee om grensrechter

dinsdag 4 december 2012
CSV’28 rouwt mee om grensrechter

De teams van de Stadshagense voetbalclub CSV’28 komen, net als alle andere amateurclubs in Nederland, dit weekend niet in actie. De KNVB heeft alle wedstrijden van de amateurclubs afgelast naar aanleiding van het overlijden van de grensrechter van SC Buitenboys in Almere. Het sportcomplex De Verbinding zal tevens aankomende zaterdag gesloten zijn. Ook CSV’28 heeft in het verleden te maken gehad met geweld langs de velden.

Reactie CSV ’28:

Als club vinden we dit natuurlijk een vreselijke gebeurtenis die niet getolereerd mag worden. Het is goed dat alle verenigingen komend weekend met elkaar dit statement maken. Een voetbalvereniging is een afspiegeling van de maatschappij en daar gebeuren ook wel eens zaken die je simpelweg als vereniging niet altijd in de hand hebt.

We werken er met z’n allen hard aan om dergelijke zaken zoveel mogelijk te voorkomen door met elkaar afspraken te maken, maar ook mensen persoonlijk aan te spreken. Zo hebben we binnen de club een eigen tuchtcommissie maar ook een vertrouwenscommissie met zeer capabele mensen die in hun dagelijks leven hier ook mee te maken hebben.

CSV’28 is meer dan voetbal alleen en wil dan ook graag een maatschappelijke rol vervullen in Stadshagen om zo de wijk als mooie woonomgeving op de kaart te zetten. Zo denken we graag mee over allerlei ontwikkelingen in de wijk waarbij we de Stadshagenaars graag met elkaar verbinden.

Tonie Welmers

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!