Winkelcentrum wordt Christmas Village

dinsdag 11 december 2012
Winkelcentrum wordt Christmas Village

Ook dit jaar wordt het winkelcentrum van Stadshagen omgedoopt tot Christmas Village. De drie dagen voorafgaand aan Kerst verandert het winkelcentrum in een klein dorp in kerstsfeer. Er staan een mooie grote kerstboom, vuurkorven en gezellige tipitenten waar gratis snert, glühwein en chocomelk wordt geserveerd.

De kinderen worden vermaakt in de grote tipitent van Allio waar ze kunnen knutselen en spelen terwijl hun ouders ontspannen de kerstinkopen doen. Alle gekochte cadeaus kunnen feestelijk worden ingepakt door de professionele inpakservice Regalo. Tijdens deze dagen fladderen in zuurstokroze jurken gehulde Wensfeeën zingend door het winkelcentrum en delen zij kaarten uit waarop bezoekers een wens kunnen invullen. Deze worden daarna in de wensenboom gehangen en in januari wordt een van de wensen geselecteerd en in vervulling gebracht. Op maandag 24 december is ook de Kerstman aanwezig en mogen kinderen met hem op de foto.

Openingstijden van het evenement:

  • Zaterdag 22 december: 10.00u – 17.00u
  • Zondag 23 december: 12.00u – 17.00u
  • Maandag 24 december: 9.00u – 16.00u

Alle informatie over dit evenement is te vinden op de deze week gelanceerde nieuwe website van het winkelcentrum: www.winkelcentrumstadshagen.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!