Fietsster gewond na aanrijding Werkerlaan

zaterdag 15 december 2012 16 reacties
Fietsster gewond na aanrijding Werkerlaan

Op de Werkerlaan raakte vrijdagmiddag 14 december een 34-jarige fietsster uit Zwolle gewond, nadat zij was aangereden door een 36-jarige automobiliste uit Wierden. De Zwolse reed op het fietspad en had recht op voorrang, maar de vrouw uit Wierden zag haar over het hoofd met de aanrijding tot gevolg. De Zwolse raakte gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de automobiliste wordt proces-verbaal opgemaakt.

De fietsoversteekplaatsen rondom het centrum zorgen regelmatig voor ongelukken of tenminste gevaarlijke situaties. Recent zijn de fietsoversteekplaatsen op de Werkerlaan voorzien van drempels voor de auto’s, maar deze lijken nog niet het gewenste effect te hebben. Ook de fietsoversteek van het Twistvlietpad over de Belvederelaan is een berucht oversteekpunt. De gemeente heeft al een tijd geleden aangegeven dit oversteekpunt te gaan verbeteren, maar daar is nog weinig van terecht gekomen.

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!