Woninginbraak Stadshagen op eerste Kerstdag

woensdag 26 december 2012 1 reactie
Woninginbraak Stadshagen op eerste Kerstdag

Het dievengilde houdt geen rekening met de kerstdagen. Sterker nog, het maakt er zelfs gebruik van. Op eerste Kerstdag is er in een woning aan de Zomerdijkstraat ingebroken. Dat meldde de politie woensdagochtend. De politie is op zoek naar verdachte personen of verdachte voertuigen in of rond de straat. Heeft u iets gezien? Bel de politie via 0900-8844. Zorg ervoor dat als u deze kerstdagen (maar ook daarna) uw huis verlaat er geen kostbare spullen in het zicht liggen en doe lichtjes aan om een verlaten indruk te voorkomen.

Inbraak Zomderdijkstraat
De inbrekers hebben zich volgens de politie via de brandgang achter het huis toegang verschaft tot de achtertuin van de woning en daar de achterdeur te forceren. Of de inbrekers iets van waarde hebben meegenomen is niet bekend.

Sterke toename woninginbraken Zwolle
Het aantal woninginbraken in Zwolle is in 2012 sterk gestegen. Ondanks vele aanhoudingen kon de politie de  stijgende trend van de laatste jaren niet stoppen. Zo steeg het aantal gevallen van woninginbraken in Zwolle ten opzichte van een jaar daarvoor met liefst twintig procent. Wees dus bewust van kwaadwillenden. Ziet u verdachte situaties of personen in uw straat, meld het dan aan de politie om eventueel verder leed te voorkomen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!