Weer nieuwjaarsduik bij de Milligerplas

zondag 30 december 2012 1 reactie
Weer nieuwjaarsduik bij de Milligerplas

De ijskonijnen mogen de zwembroek of het badpak weer uit de kast halen, want op nieuwjaarsdag wordt er weer een nieuwjaarsduik georganiseerd bij de Milligerplas. Judo Zwolle organiseert de nieuwjaarsduik in Stadshagen die elk jaar aan populariteit wint. En voor de deelnemers een relatief goed bericht: het wordt niet al té koud. Het startschot voor de duik klinkt om twaalf uur, dus deelnemers moeten zich al voor die tijd verzamelen bij de groene tent.

Voor de deelnemers staat er na de duik iets lekkers klaar. Bekijk voor de sfeer alvast de reportage van begin 2012, toen de duik ook onder relatief milde omstandigheden werd gehouden. Hieronder de laatste weersverwachting van het KNMI: veel regen voor zowel oud- als nieuwjaarsdag.

KNMI januari

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

1 reactie op 'Weer nieuwjaarsduik bij de Milligerplas' »

  • hilco boer schreef:

    eindelijk, na een jaar niet meegedaan te hebben met de nieuwjaarsduik ben ik deze keer weer van de partij en er zijn een aantal vrienden die de stap in t ondiepe water ook gaan wagen. Het geeft een enorme kick dus wees erbij met deze milde temperaturen. Tot 1 jan 12 uur

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!