CSV ’28: Snertloop moet traditie worden (foto’s)

zaterdag 5 januari 2013
CSV ’28: Snertloop moet traditie worden (foto’s)

De Snertloop van CSV ’28, een nieuwjaarsloop over verschillende afstanden, is succesvol en moet een traditie worden binnen Stadshagen. Dat vindt één van de organisatoren van de snertloop. De Snertloop werd zaterdagmiddag voor de tweede keer vanaf sportpark De Verbinding gestart en lijkt met meer dan tweehonderd deelnemers aan populariteit te groeien. Als het aan de voorzitter van de evenementencommissie ligt wordt de Snertloop in de komende jaren voor een goed doel gelopen.

Enthousiaste loop
Na een warming-up met het bestuur klonk het startschot voor de Snertloop over verschillende afstanden, varierend van anderhalf tot tien kilometer. Met groot enthousiasme vertrok de groep van ongeveer 225 hardlopers die routes door een deel van Stadshagen liepen. Voor CSV ’28 was het de tweede maal achtereen dat de snertloop werd georganiseerd. Een succes, vindt Tonie Welmers van CSV ’28 die de loop mede organiseerde.

Goed doel
Wat Welmers betreft wordt de Snertloop een traditie in Stadshagen. Als de groei van het aantal lopers doorzet zou hij de Snertloop het liefst koppelen aan een goed doel. “Dat gebeurt bij andere voetbalverenigingen waar ze dit vaker doen ook. Daar lopen ze bijvoorbeeld voor de voedselbank”. Na de Snertrun volgde er voor de leden van de voetbalvereniging een nieuwjaarsborrel.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!