Voorrondes ‘Kinderen voor Kinderen’ in Stadshagen

woensdag 11 augustus 2010 2 reacties

SongfestivalOverijsselOp zaterdag 25 en zondag 26 september organiseert omroepvereniging VARA in samenwerking met het Cultuurhuis Stadshagen de provinciale voorrondes van het bekende kinderkoor Kinderen voor Kinderen 2010-2011. Al het jonge zangtalent uit heel Overijssel zal zich melden in het Cultuurhuis in Stadshagen met de hoop een plek te veroveren in de finale van Kinderen voor Kinderen Songfestival. Tijdens deze dagen zullen er extra activiteiten om de audities heen worden georganiseerd om er een feestelijke gebeurtenis van te maken.

Natuurlijk is het juist nu voor kinderen uit Stadshagen een ultieme uitdaging om hier aan mee te gaan doen of te komen kijken. Iedere provincie organiseert een voorronde, waar 12 finalisten uit naar voren komen. Deze 12 kandidaten nemen het in april 2011 op in de finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival 2010-2011. Vorig jaar won Serena uit Groningen mt het lied ‘Fanatieke pa’. De inschrijvingstermijn voor deze voorrondes is inmiddels verlopen.

Voor meer informatie www.kinderenvoorkinderen.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!