Win hier Hedon-vrijkaarten voor Zaterdagnachtkoorts!

donderdag 12 augustus 2010

Het Zwolse poppodium Hedon gaat met een frisse start een gloednieuw seizoen in. Hedon trapt op 4 september af met de vertrouwde gezelligheid van Zaterdagnachtkoorts met DJ Hans Stroeve! Dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van het meest groovy dansfestijn van Zwolle en omstreken en kan er weer heerlijk worden geswingd op de bekendste discotracks en grootste pop/rockanthems. En nog belangrijker: via Stadshagennieuws.nl maak jij kans op vrijkaarten voor dit feest!

Win hier kaarten!
Wil jij kaarten winnen voor de Zaterdagnachtkoorts? Je maakt daarop kans door heel simpel een e-mail te sturen naar info@stadshagennieuws.nl onder vermelding van “Zaterdagnachtkoorts Stadshagennieuws”. Zet in de mail je naam en telefoonnummer. Poppodium Hedon Zwolle verloot dan 3 x 2 kaarten onder de inzenders via Stadshagennieuws.nl! De actie loopt tot en met donderdag 2 september.

Groovy discotracks
Vandale.nl beschrijft koorts als een toestand van opwinding en hartstocht en met DJ Hans Stroeve achter de draaitafels kunnen we dit alleen maar beamen! De remedie van Stroeve: een strakke set waarin de meest groovy discotracks afgewisseld worden met de grootste rock anthems van de afgelopen jaren. Waarschuwing!: deze behandeling heeft een uitermate gezellige en swingende avond tot gevolg!

Datum, tijd en voorverkoop
Wanneer : Zaterdag 4 september
Open : 21:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 7,50 voorverkoop – € 10,00 deur
Kaarten zijn verkrijgbaar met € 2,50 korting in de voorverkoop zowel op www.hedon-zwolle.nl als bij Plato en VVV.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!