Martin Reynders nieuwe trainer CSV’28

donderdag 24 januari 2013 2 reacties
Martin Reynders nieuwe trainer CSV’28

Voetbalclub CSV’28 uit Stadshagen heeft een nieuwe trainer voor de hoofdmacht van de Zwolse club weten te strikken. Martin Reynders (40 jr) zal met ingang van het seizoen 2013-2014 verbonden zijn aan CSV’28. Reynders, die zelf woonachtig is in Stadshagen, volgt Edwin Kwakkel op, die aan het eind van dit seizoen stopt bij de ambitieuze club uit Stadshagen. De club is samen met de spelers en de staf zorgvuldig op zoek gegaan naar een nieuwe trainer en vond deze in de oud profvoetballer van ondermeer PEC Zwolle.

Ruime ervaring
Martin Reynders heeft ruime ervaring opgebouwd in de 15 jaar als profvoetballer. 11 seizoenen speelde hij bij PEC Zwolle, maar ook in Finland bij FC Jokerit en FC Haka stond hij onder contract. Als hoofdtrainer heeft Reynders gewerkt bij Dieze West en Uluspor en als assistent trainer is hij werkzaam geweest bij PEC Zwolle en momenteel werkt hij als assistent trainer bij hoofdklasser WHC. Met zijn eigen voetbalschool Topplayer en als trainer van PEC Zwolle C1 en de talentengroep van PEC Zwolle heeft Reynders ook veel ervaring met jeugd. En de jeugd van Stadshagen is de toekomst van CSV’28.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!