Fakkeltocht ijsvereniging WVF (foto’s)

zondag 27 januari 2013
Fakkeltocht ijsvereniging WVF (foto’s)

Zaterdagavond 26 januari was het zover, de fakkeltocht voor jong en oud van ijsvereniging WVF. Wie om 18:30 richting de ijsbaan ging zag niet de herkenbare grote lampen branden als herkenningspunt. In plaats van de grote lampen in het midden van de baan stonden er aan de zijkanten en in het midden brandende fakkels die voor de nodige verlichting zorgen maar nog meer voor een gezellige sfeer.

Menig schaatsliefhebber uit Stadshagen heeft afgelopen week kunnen genieten van de prachtige ijsbaan van ijsvereninging WVF in Westenholte. Vanaf afgelopen zondagmiddag was de baan open. Gisteravond leek het wel kerst in Westenholte. Van 18:30 tot 19:30 was de baan verlicht door brandende fakkels, hierna kon er tot 22:00 nog even geschaatst worden met de grote lampen aan.

Onder het genot van live muziek van muziekvereniging Excelsior uit Westenholte kon er heerlijk geschaatst worden op een druk bezochte baan. Aan de overkant van de baan was het schuurtje omgetoverd tot een verkooppunt voor warme chocolademelk of een glas heerlijke glühwein.

Iedereen heeft de afgelopen week enorm kunnen genieten van alle activiteiten op de baan van ijsverening WVF, complimenten aan het bestuur.
De schaatsen kunnen voorlopig weer in het vet, want vanaf vandaag is de dooi ingetreden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!