C1000 nu écht op zondag open

maandag 4 februari 2013 14 reacties
C1000 nu écht op zondag open

Het zou al vanaf de start van dit jaar gebeuren, maar de opening van de C1000 in Stadshagen op de zondag is sinds zondag 3 februari een feit. De rest van dit jaar is de supermarkt elke zondag tussen 16:00 en 20:00 uur geopend. Het ontbreken van vergunningen stond een vroegere opening van de supermarkten in de weg. Daardoor stonden veel mensen in de voorgaande weken voor een dichte deur. Nu  de vergunningen alsnog door de gemeente in orde zijn gemaakt kunnen de deuren van de supermarkten open.

Stadshagen in 2013 en 2015 op zondag naar supermarkt
Stadshagen mag dit jaar samen met enkele andere supermarkten in Zwolle aftrappen met openingstijden op zondag. C1000 Nagelmaeker kwam gunstig uit de loting voor 2013. In 2014 moet de shopper op zondag uitwijken naar Westenholte, maar het jaar daarop zal de Albert Heijn in het winkelcentrum op zondag de deuren openen.

Groot enthousiasme
In een peiling onder lezers van deze website werd de verruiming van de openingstijden naar zondag met veel enthousiasme ontvangen. Liefst tweederde gaf aan het ‘geweldig’ te vinden dat men op zondag een boodschap kan doen. Een kwart van de lezers geeft de voorkeur aan zondagsrust.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!