Voorbereidingen Huttendorp Stadshagen in volle gang

zaterdag 14 augustus 2010

starthuttendorpVanaf aankomende maandag 16 augustus opent Huttendorp Stadshagen weer zijn poorten voor vier dagen timmerplezier voor alle kinderen uit Stadshagen.  Het terrein aan de Mannagras wordt omgetoverd tot een echt dorp gebouwd door kinderen met het thema ´De Middeleeuwen´. Dit weekend wordt alles in gereedheid gebracht en kunnen kinderen zich alvast inschrijven voor een week vol timmerplezier. 

Het terrein waar het allemaal gaat gebeuren wordt langzaam ingenomen door het Huttendorp. Het terrein is afgezet met hekken, de stapels hout liggen klaar, de tent van de organisatie is opgezet en er zijn genoeg toiletten en containers. Vanaf vanmorgen 11 uur is de inschrijving gestart en komen kinderen onder begeleiding van hun vader of moeder alvast een weekkaart kopen. Op zaterdagmiddag om 12.30 uur stond de teller al op 70 inschrijvingen. Inschrijven kan op zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur. Op de timmerdagen kan er natuurlijk ook een dagkaartje gekocht worden. De kosten voor deelname zijn als volgt: Een weekkaart kost € 10,- en een dagkaart kost € 3,-.

Noodkreet
starthuttendorp1Enkele weken geleden plaatsten wij een artikel over de noodkreet van de organisatie voor een dreigend tekort aan vrijwillers voor Huttendorp Stadshagen. Hierdoor leek het er even op dat er een limiet aan het aantal inschrijvingen moest worden ingesteld. Aan deze oproep hebben gelukkig een aantal mensen gehoor gegeven, al is de organiastie nog altijd op zoek naar vrijwilligers maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus willen helpen. Daarnaast organiseert Huttendorp Stadshagen op dinsdag 17 augustus om 18.30 uur een Vossenjacht. Hiervoor zoeken zij nog hulp van moeder/ vaders/ vrijwillers die de groepjes kinderen willen begeleiden. Dus ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen als vrijwilliger van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus, geef je dan nu op. Stuur een mail naar peter@huttendorpstadshagen.nl of bel naar Peter Maat 06-53908944.

starthuttendorp2

starthuttendorp4

starthuttendorp5

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!