Megadrukte bij C1000 op zondag

maandag 11 februari 2013 6 reacties
Megadrukte bij C1000 op zondag

De nieuwe zondagsopening van de C1000 in Stadshagen is een groot succes. De supermarkt mag sinds een week op zondag open. Dat bericht heeft veel Stadshagenaren bereikt, want zondagmiddag stonden er voor elke kassa lange rijen. Uit een peiling op deze site bleek al eerder dat de zondagsopening met open armen werd ontvangen.

Voor de supermarkt stonden vele fietsen geparkeerd en ook op het parkeerterrein was het redelijk druk. Daarmee lijkt de zondagsopening een groot succes.

c1000 zondag

Grote rijen voor de kassa

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Megadrukte bij C1000 op zondag' »

 • Henriëtte van Eikenhorst schreef:

  Hebben die mensen echt niks beters te doen op zondag? De winkel is door ! De weeks tot 22.00 open. Sorry ik snap dat echt niet! En nee ben niet kerkelijk. Vind het gewoon exht onzinnig.

 • Mop schreef:

  @Henriette, ik denk juist dat het is omdat de meeste mensen de ándere zes dagen zo druk zijn dat ze graag even rustig op zondag de boodschappen voor de aankomende week kunnen doen. Heerlijk!

 • Sjors schreef:

  @Henriëtte
  Ik begrijp dit wel. De standaard 8-5 baan (en mentaliteit) is immers niet meer. Ik zelf ben de hele week van huis voor mijn werk. Erg fijn dat ik nu op zondag niet aangewezen ben op de AH-To-Go op het station :)

  En denk ook eens aan de Stadshagenaren (Stadshagenezen) die avond en nachtdiensten draaien (die elkaar vaak genadeloos opvolgen). Dan heb je overdag wel iets anders aan je hoofd dan boodschappen doen.

  C1000.. bedankt!

 • Rogier schreef:

  Het is handig voor degenen die er gebruik van willen maken. We leven in een 24-uurs economie en dan is dit een logisch gevolg daarvan. Leven en laten leven en voor deze ondernemer is het leuk dat de zondagsopening zo’n succes is.

 • Peter schreef:

  Nu alweer een paar weken dat de super elke zondag open mag zijn. Resultaat veel tevreden klanten, werknemers die een dubbel uurloon verdienen op zondag en een ondernemer die zijn omzet ziet stijgen. Geen wanklank meer gehoord de laatste tijd, de zeurpieten zullen ondertussen wel een nieuw onderwerp hebben gevonden om over te klagen.

 • Richard schreef:

  Wees er trots op en koop oe een taart!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!