Winkelcentrum Stadshagen vervult 40 wensen

donderdag 14 februari 2013
Winkelcentrum Stadshagen vervult 40 wensen

Een wens invullen en hopen dat hij in vervulling gaat. Afgelopen kerstmis konden de bezoekers van het winkelcentrum Stadshagen hun kerstwens invullen en woensdag 13 februari was het dan zover. Ruim 40 wensen zijn in vervulling gegaan, variërend van paardrijlessen, optreden in het theater bij een heus theatergezelschap, fotoshoot met het gezin en als hoofdprijs een elektrische fiets van Fietsgoed Scholten voor een jonge moeder met reuma die nu eindelijk weer haar kinderen naar school kan fietsen.

Pony’s en veulens in het winkelcentrum
Opvallend veel liefhebbers van paarden hadden de wens ingevuld graag een keer paardrijles te krijgen. Om aan deze wens in vervulling te laten gaan kwam de organisatie Paardkrachtig uit Hasselt naar het winkelcentrum met twee pony’s en drie veulentjes. De winnaars konden een extra lange ponyrit maken door het park en daarna met de pony op de foto. Maar ook andere kinderen konden de pony’s bekijken, de veulentjes aaien of een kort ritje maken.

20 andere wensen
Naast de wens van een paardrijles zijn er nog 20 andere wensen in vervulling gegaan: Waardecheque voor kleding bij Shoeby, kaartjes voor PEC Zwolle, gegrild haantje (Slagerij Van Wijk), een lekker visje van Theo Muijs, een nieuwe schoenzool bij de Schoenmaker, een romantisch etentje bij Délifrance, een optreden in het theater bij Zwols Toneelhuis, drie boodschappenpakketten (AH & C1000), een leren voetbal van Aktiesport, een brandweerauto met sirene (Bart Smit) en een bosje bloemen voor oma, een hele grote krentenbol maken bij Bakker Bart, babykleren van Kinderwinkel Spruit, grote pan met snert voor de buurman (Slagerij Van Wijk), make-uptasje met make-up (DA), een kerstmuts (speciaal van de wensfeeën), een fotoshoot van het gezin (Rubensil Fotografie), een ritje in een brandweerauto en een waardebon voor reparatie van een fiets bij Fietsgoed Scholten. En de hoofdprijs: een elektrische fiets van Fietsgoed Scholten voor een jonge moeder met reuma die nu eindelijk weer haar kinderen naar school kan fietsen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!