Politie houdt inbrekers aan na achtervolging

zaterdag 14 augustus 2010 1 reactie

benthuislaanDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie inbrekers aangehouden in een tuin aan de Benthuislaan na een achtervolging. De inbrekers hadden even daarvoor geprobeerd in te breken in een huis aan de Paasloostraat. Een aantal personen zouden daarbij gevlucht zijn richting de Stadshagenallee. De politie trof de inbrekers daar aan, waarop één van hen in  een sloot parallel aan de Stadshagenallee sprong. Deze inbreker kon direct worden aangehouden. De andere twee vluchtten richting de Benthuislaan.

In de Benthuislaan werden de twee andere inbrekers weer gezien door de politie. De politie trof ze in de achtertuin van een woning aan de Benthuislaan aan waarop de agenten overgingen tot aanhouding. Buurtbewoners van de Benthuislaan werden opgeschrikt door veel geschreeuw en geblaf van een hond omstreeks half vijf. Mogelijk heeft de politie gebruik gemaakt van een politiehond om de inbrekers aan te houden. De aangehouden mannen zijn 18-, 20- en 21-jarige Zwollenaren.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!