Waarschuwing voor inbraakgolf Werkerhoven

zaterdag 14 augustus 2010

Bewoners uit het wijkdeel Werkerhoven van Stadshagen maken melding van een ware inbraakgolf in de wijk. Al verschillende malen zijn er inbraakpogingen in de wijk geweest en werden er inbrekers aangehouden. Opvallend aan de inbraken is dat er weinig tot geen braaksporen zijn, omdat de inbrekers mogelijk gebruikmaken van glassnijders en kijken of er deuren open staan.

Op de website www.werkerhoven.nl/forum waarschuwen bewoners elkaar nu voor de inbraken. Afgelopen nacht werden er drie inbrekers aangehouden in een tuin aan de Benthuislaan, nadat ze een inbraakpoging deden aan de Paasloostraat. Twee weken daarvoor zagen buurtbewoners hoe er uit een nabijgelegen woning een paar jongens kwamen gelopen die daar een inbraak hadden  pleegden. Eén van hen werd aangehouden.

Uit gesprekken met de politie bleek dat er momenteel veel inbraken in de wijk worden gepleegd en dat inbrekers daarbij kijken naar deuren die openstaan of sleutels die nog aan de binnenkant van het slot hangen. Met glassnijders kunnen zij deze mogelijk alsnog bemachtigen. De politie waarschuwt inwoners van de wijk dan ook om deuren goed op slot te doen en de sleutels uit het slot te halen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!