Daders aangehouden na straatroof Twistvlietpad

zaterdag 16 maart 2013 18 reacties
Daders aangehouden na straatroof Twistvlietpad

De politie heeft vrij snel twee minderjarige daders aangehouden na een straatroof op het Twistvlietpad. Daarbij dankte de politie expliciet de inwoners van Zwolle voor hun medewerking. De daders pleegden zaterdagavond een straatroof op het Twistvlietpad en sloegen daarna op de vlucht. De politie maakte snel melding van de straatroof waarop er op de sociale media snel aandacht was voor het incident.

Straatrovers
De verdachten, twee getinte jongens met sjaals voor de mond en een capuchon op, renden na de daad de ‘gele buurt’ in. Dat is het buurtdeel aan de andere zijde van het water van het Twistvlietpad.

Straatverlichting
Bovenstaande foto is van zaterdagavond, duidelijk is dat het hele fietspad donker is. Aanwonenden en gebruikers van het Twistvlietpad melden ons dat de straatverlichting van het fietspad de hele avond uitstond. Alleen de verlichting langs het voetpad was in werking. Het is aanwonenden en gebruikers de laatste tijd vaker opgevallen dat de verlichting langs het fietspad deels uitstond. Mogelijk hebben deze overvallers handig gebruik  gemaakt van de duisternis.

Heeft u klachten over verlichting in uw buurt? Laat het de redactie weten via info (at) stadshagennieuws.nl of reageer onder het artikel.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!