Hasselterweg al weken opengebroken

zondag 17 maart 2013 13 reacties
Hasselterweg al weken opengebroken

Aan de Hasselterweg wordt nu al weken gewerkt. Althans, als je borden langs de weg mag geloven. Enkele weken geleden werden er delen van de toplaag van het asfalt geschraapt en sindsdien gebeurt er bijna niets op de weg langs Stadshagen. Het gevolg is dat auto’s over scherpe, onregelmatige randen stuiteren en nog steeds gevaarlijk moeten uitwijken om te voorkomen in diepe gaten te rijden.

Plotseling remmen en uitwijken
Voor de weggebruiker heeft de situatie op de Hasselterweg gevolgen voor het rijgedrag, omdat andere automobilisten soms gevaarlijk uitwijken om te voorkomen dat de auto in een gat rijdt. Anderen staan op een afgeschraapt deel van de Hasselterweg plots op de rem omdat in enkele situaties rechtopstaande randen van het asfalt voor schrikreacties zorgen.

Voortgang onduidelijk
Wanneer de wegwerkers overgaan tot het asfalteren van de Hasselterweg is niet duidelijk. Tot die tijd is het advies aan de automobilisten om zich aan de snelheidsbeperkingen te houden om gevaarlijke uitwijkmanouvres of plotselingen rempartijen op de Hasselterweg te voorkomen.

hasselterwegwerk5

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!