Verdachten straatroof Twistvlietpad 14/15 jaar

zondag 17 maart 2013 4 reacties
Verdachten straatroof Twistvlietpad 14/15 jaar

De verdachten van de straatroof op zaterdag 16 maart bij het Twistvlietpad in Stadshagen konden diezelfde avond snel worden aangehouden door de politie. Rond 19.30 uur beroofden de twee minderjarige jongens onder bedreiging een 17-jarig slachtoffer van haar tas. De daders gingen vervolgens op de vlucht. Niet veel later zagen surveillerende agenten twee jongens lopen die voldeden aan het signalement van de daders. De jongens zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Een 17-jarige vrouw uit Zwolle en haar vriendin reden op de fiets over het Klokkengieterpad. Daar kwamen de twee jongens op hen aflopen. Eén van de twee jongens zei dat de 17-jarige haar tas af moest geven. Als zij dat niet snel zou doen dan zou de andere jongen een mes pakken. Daarop gaf de vrouw haar tas af.

De twee jongens uit Zwolle die zijn opgepakt op verdenking van de straatroof zijn 14 en 15 jaar. De jongens zijn aangehouden aan het Twistvlietpad in Zwolle wegens diefstal onder bedreiging.

Of de defecte straatverlichting aan het Twistvlietpad er iets mee te maken heeft is niet te zeggen. Opvallend is wel dat de straatverlichting langs het Twistvlietpad weer aan staat.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!