Hasselterweg dicht voor werkzaamheden

donderdag 21 maart 2013 3 reacties
Hasselterweg dicht voor werkzaamheden

In de nacht van 8 op 9 april wordt de Hasselterweg langs Stadshagen afgesloten voor het lokale verkeer wegens wegwerkzaamheden. Dat heeft de gemeente Zwolle aangekondigd. Momenteel ligt de Hasselterweg deels open, waardoor er snelheidsbeperkingen gelden.

Gaten en randen
De verkeerssituatie aan de Hasselterweg is al enkele weken lang ongewijzigs. Op sommige delen in de weg is de toplaag verwijderd, waardoor auto’s op delen over rechtopstaande randen stuiteren. Bovendien zitten er een paar diepe gaten in het asfalt, waardoor automobilisten soms moeten uitwijken. Om verrassingen op de weg te voorkomen is het de automobilisten aan te raden om bij de afgeschraapte vlakken ook echt de geldende snelheidsbeperkingen te volgen.

Afsluiting en alternatieve routes
De afsluiting van de Hasselterweg in de nacht van 8 op 9 april geldt van 19.00 en 06.00 uur. Het lokale verkeer wordt omgeleid via de Middelweg – Mastenbroekerallee. Verkeer met de bestemming Hasselt kan via de A28 rijden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!