Koopzondag in Winkelcentrum Stadshagen

woensdag 27 maart 2013
Koopzondag in Winkelcentrum Stadshagen

De winkels in winkelcentrum van Stadshagen openen voor een groot gedeelte op zondag 7 april hun deuren. De bezoekers waren vorig jaar erg positief over de koopzondag vlak voor kerst. Daarom hebben de winkeliers van de grote winkelketens besloten op zondag 7 april van 12.00 – 17.00 uur open te gaan. Mocht dit een succes worden, dan is de kans groot dat er meer koopzondagen komen in Stadshagen.

De winkels
De Hema, Bart Smit, Aktiesport, Kruidvat, Blokker, AH en DA zijn op zondagd 7 april open van 12.00u tot 17.00u. Indien ook dit positief door u wordt ontvangen, overwegen deze en andere winkels om in de komende tijd meer koopzondagen te organiseren in winkelcentrum Stadshagen. Délifrance is, zoals elke zondag, open van 10.00u tot 20.00u. C1000, die in 2013 elke zondag open mag van 16.00 tot 20.00u, is op zondag 7 april gesloten omdat het pand een grondige metamorfose van rood naar geel ondergaat en op 24 april a.s. wordt heropend als Jumbo.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!