Eindelijk nieuw asfalt slechte wegen (foto’s)

maandag 8 april 2013 5 reacties
Eindelijk nieuw asfalt slechte wegen (foto’s)

Iedere Stadshagenaar heeft de afgelopen weken gemerkt dat de wegen in Stadshagen wel een nieuwe asfaltlaag konden gebruiken. Wegwerkers zijn sinds maandagavond hard aan het werk om het kraterlandschap in delen van de Stadshagense wegen te repareren. Door de werkzaamheden is de Hasselterweg tot dinsdagochtend zes uur afgesloten. 

Hasselterweg afgesloten
De Hasselterweg was een grote gatenkaas na de afgelopen vorstperiode en was nodig toe aan een nieuwe asfaltlaag. In de nacht van 8 op 9 april is de weg zelf volledig afgesloten om de werkzaamheden uit te voeren. Ook de Belevederelaan bij het winkelcentrum Stadshagen had ter plaatse bij de fietsenoversteek met het Twistvlietpad een grote krater in de weg. Ook dit is met de werkzaamheden verholpen.

Meer werkzaamheden
Later deze maand zullen er ook asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden op de rotonde van de Milligerlaan – Mastenbroekerallee en de Pottenbakkerstraat. Stadshagennieuws zal u hierover tegen die tijd op de hoogte houden.

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!