Hasselterweg nog een nacht afgesloten

dinsdag 9 april 2013
Hasselterweg nog een nacht afgesloten

De staat van het asfalt van de Hasselterweg is er slechter aan toe dan er vooraf werd aangenomen. Om die reden hebben de wegwerkers nog een nacht extra nodig om het wegdek te repareren om zo de verkeersveiligheid voor langere tijd te kunnen garanderen. In de nacht van 9 op 10 april zal de Hasselterweg tussen 19.00 en 6.00 uur voor een gedeelte afgesloten zijn.

Hasselterweg afgesloten
Tijdens de werkzaamheden van afgelopen nacht bleek namelijk dat het nodig is op meer plekken asfalt te vervangen dan vooraf was ingeschat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 6.00 uur op het gedeelte tussen de Westenholterallee/Frankhuizerallee en de Stadshagenallee. Beide kruisingen blijven toegankelijk. Alleen op de rijstrook Zwolle richting Hasselt/Genemuiden/Kampen wordt gewerkt. Deze rijrichting is afgesloten voor verkeer en er gelden omleidingsroutes. Verkeer richting Zwolle behoudt doorgang.

Omleiding
• Verkeer met bestemming Kampen en Hasselt kan rijden via de A28 en A50.
• De wijk Stadshagen is bereikbaar via de Frankhuizerallee of via Middelweg – Mastenbroekerallee – Milligerlaan.
• De wijk Westenholte is toegankelijk via Westenholterallee – Weidesteenlaan

Omleiding streekbus
Streekbus lijn 71 tussen Zwolle en Zwartsluis/Emmeloord rijdt in plaats van via de Hasselterweg via de Middelweg – Mastenbroekerallee – Milligerlaan. De haltes Blaloweg, Hasselterweg en Zwolseweg komen hierdoor te vervallen.

Nieuwe asfaltlaag
Begin dit jaar zijn op diverse plaatsen in de Hasselterweg gaten in de bovenste asfaltlaag ontstaan. Op de plekken waar dat nodig is, wordt daarom een nieuwe asfaltlaag aangebracht. De verkeersveiligheid neem hierdoor toe.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!