Televisiekok Rudolph van Veen op Food & Fashion

maandag 8 april 2013
Televisiekok Rudolph van Veen op Food & Fashion

Op zaterdag 13 april wordt in het winkelcentrum van Stadshagen het succesvolle evenement Food & Fashion georganiseerd. De bezoekers van het winkelcentrum kunnen genieten van proeverijen, modeshows, dans- en sportdemonstraties en een kookdemonstratie van de bekende televisiekok Rudolph van Veen. De kok, onder meer bekend van het RTL 4 programma Life&Cocking, zal een kookdemonstratie en een signeersessie houden tijdens het evenement.

Programma
Het evenement wordt georganiseerd in het openbare gebied van het winkelcentrum van Stadshagen. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn onder andere de volgende activiteiten te verwachten:

– Modesshows van Reality Mode, Hier Shops, Kinderwinkel Spruit, Shoeby en Aktiesport
– Kookdemonstratie en signeersessie door Rudolph van Veen
– Proeverijen van Vishandel Muijs, Slijterij Stroomberg, Bakker Bart, Honig, Knorr en Jumbo
– Honig Soepheldenpodium waar u zelf soep kunt koken, soep kunt proeven en kans maakt om verkozen te worden tot soepheld van de dag
– Productdemonstraties van o.a. ABN AMRO, Blokker, Pets & Co, Mijn Optiek Kale, Fietsgoed Scholten, Multi-Vlaai en Bart Smit

Vorig jaar een groot succes
Het evenement wordt al een aantal jaar georganiseerd door het winkelcentrum Stadshagen en was ook vorig jaar een groot succes. Bekijk hier de fotoreportage om een sfeerimpressie te krijgen van het evenement.

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!