Food & Fashion in winkelcentrum Stadshagen

zondag 14 april 2013
Food & Fashion in winkelcentrum Stadshagen

Het winkelcentrum van Stadshagen stond zaterdag 13 april in het teken van Food & Fashion. Bezoekers konden tijdens het event genieten van lekkere hapjes en drankjes, dansacts en modeshows. Het jaarlijks terugkerende en steeds groter wordende evenement had dit jaar televisiekok Rudolph van Veen naar het winkelcentrum gehaald voor kookdemonstraties. Verschillende winkels en merken lieten de bezoekers genieten van het lekkers dat zij te bieden hebben en er was een Soepheldenpodium waar niet alleen soep geproefd, maar ook zelf gemaakt kon worden.

Op de catwalk – die ook ieder jaar groter wordt – werd gedurende de dag een ‘multimediale’ show gegeven. Er was daarbij veel aandacht voor sport en dans, onder meer van en door Fitplaza en Diff Dancemasters. Daarnaast werd een uitvoering gegeven door The Moev, een dynamische bewegingsprogramma voor kinderen van 6 tot ca. 12 jaar. Veel (kleding)winkels uit het winkelcentrum presenteerden in modeshows hun nieuwe zomercollectie. En hoewel de zon het, ondanks de zomerse kleding, het vooral liet afweten, kwam hij uiteindelijk toch nog achter de wolken vandaag en maakte hij het gezellige en goed bezochte evenement nog extra vrolijk.

Kijk voor meer foto’s op jestaaterop.nl

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!