Weer ongeval met beschonken bestuurder boven Stadshagen

zaterdag 21 augustus 2010

In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 augustus is op de Hasselterweg een 49-jarige Zwollenaar aangehouden wegens rijden onder invloed. Toevallig passerende agenten zagen rond 04.00 uur in een flauwe bocht een hevig rokende auto in de middenberm tegen de vangrail staan. De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol. Het is niet de eerste keer dat er op de wegen boven Stadshagen een beschonken bestuurder werd aangehouden na een ongeval of slippartij. 

Deze bestuurder stapte net uit de auto en had slechts lichte verwondingen aan zijn handen en armen. De bestuurder verklaarde dat hij te hard had gereden en de macht over het stuur was verloren. De man leek echter onder invloed, waarna bij hem een blaastest werd afegenomen. De blaastest gaf een positieve uitslag van 570 ug/l, waar 220 ug/l is toegestaan. De man is overgebracht naar het politiebureau en gezien het feit dat hij een aanrijding had veroorzaakt is zijn rijbewijs in ingevorderd. Tegen hem is bovendien proces-verbaal opgemaakt.

In het afgelopen jaar heeft Stadshagennieuws.nl al meermalen melding gemaakt van beschonken bestuurders die betrokken waren met een eenzijdig ongeval. Het is bijna opvallend te noemen dat beschonken bestuurders zich op de wegen boven de wijk uitleven. Het meest recente voorval -naast het ongeval van afgelopen nacht- raakte begin augustus met auto en al in de Oude Wetering. Daarnaast veroorzaakte een beschonken 34-jarige man begin juli een eenzijdig ongeval waarbij de auto over de kop sloeg. In mei werd er een Mastenbroeker aangehouden op de Stadshagenallee, eveneens onder invloed. Eind vorig jaar maakte een bestuurder ook op de Stadshagenallee een pirouette waarbij hij door passerende agenten werd opgemerkt.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!