Jumbo Stadshagen feestelijk geopend (foto’s)

woensdag 24 april 2013 14 reacties
Jumbo Stadshagen feestelijk geopend (foto’s)

Driehonderd bossen bloemen voor de eerste driehonderd klanten. Nadat Jumbo Nagelmaeker met een druk op de knop was geopend, waren de de driehonderd bossen bloemen in no-time uitgedeeld en stroomde de winkel vol met nieuwsgierige klanten. Eigenaar Jeroen Nagelmaeker is zichtbaar blij met zijn nieuwe winkel en Jumbo-zekerheid 2 “Service met ’n glimlach” straalt er aan alle kanten af; niet alleen bij Jeroen Nagelmaeker trouwens, ook bij al het andere personeel.

Wat ruim twee weken geleden nog c1000-rood was, is nu Jumbo-geel. En het geel spat er vanaf: niet alleen het winkelcentrum is met ballonnen en winkelwagentjes geel ‘geverfd’, ook de wegen naar het winkelcentrum toe hangen vol met ballonnen. In twee weken tijd heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan. De indeling is helemaal veranderd en het vloeroppervlak van de winkel is met 150 vierkante meter vergroot en beslaat nu zo’n 1600 vierkante meter. Bij binnenkomst van de winkel kom je direct in het ‘versplein’ waar dagverse producten als groente, vlees, kaas en brood uitgestald liggen. Verder heeft de winkel een informatiebalie gekregen en is er een grote kinderhoek. Bijzonder aan de nieuwe winkel is het zelfscansysteem, waarbij klanten zelf de boodschappen kunnen scannen. Daarbij rekent de klant wel gewoon bij een caissière af, waardoor persoonlijke service behouden blijft.

Jeroen Nagelmaeker: “In de afgelopen acht jaar hebben we geleerd wat de wensen van de Stadshagenaar zijn. We hebben goed gekeken hoe we deze wensen optimaal kunnen vertalen naar de winkel. We gaan onze klanten dan ook verrassen. Niet alleen met het mooie versplein, een ambachtelijke slagerij en prachtige lokale producten, maar ook met het ruime assortiment waar Jumbo om bekend staat. En dat allemaal voor de laagste prijs. Bovendien combineren we dit met de beste elementen van C1000. Het gehele team heeft er veel zin in om de klanten hiermee van dienst te zijn.”

Omdat er met de overgang van C1000 naar Jumbo meer veranderd is dan alleen de kleur, is er ook veel aandacht geweest voor training van het team. Jeroen: “Bij C1000 lag de aandacht vooral op aanbiedingen, terwijl we nu als Jumbo de 7 Zekerheden hebben waar we volop aandacht aan geven.” Voor het hele team zijn er trainingen geweest om het nieuwe concept eigen te maken en leidinggevenden hebben de afgelopen tien weken stages gelopen bij andere filialen, om ook de veranderde werkwijzen te leren.

Voor iedereen die geen bos bloemen heeft weten te bemachtigen, maar wel minimaal 25 euro uitgeeft, ligt er deze hele week nog wel een lekker appeltaartje te wachten bij de kassa.

 

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

14 reacties op 'Jumbo Stadshagen feestelijk geopend (foto’s)' »

 • Sam schreef:

  Complimenten voor de erg mooie winkel. Ziet er fantastisch uit.

 • marion schreef:

  Echt mooie winkel, alleen de prijzen zijn minder. In A-merken misschien de goedkoopste, in huismerken beslist niet.

 • Stadshagen City schreef:

  Nieuw toeristisch uitje; massaal in de rij gaan staan wachten om een nieuw geopende supermarkt in te mogen. Wat een treurigheid….Er is een Jumbo geopend in plaats van een C1000, goh boeiend en spectaculair.

 • Richard schreef:

  De winkel ziet er leuk uit en er is genoeg te koop. Het vleesaanbod vond ik wat minder voor mijn doen.
  Aardig en vriendelijk personeel over het algemeen. Enkel de klanten haastig en voor de voeten lopend :)

 • Ben Thuis schreef:

  Mooie uitgebreide winkel.
  Nagelmaker gefeliciteerd!

 • Bea Berghorst schreef:

  Mijn complimenten voor de mooie winkel. In zo,n korte tijd kan er veel veranderen.Ziet er fantastisch uit erg blij mee om weer boodschappen bij jullie te doen.
  Van harte gefeliciteerd.

 • GJM schreef:

  stadshagencity wat ben jij een zuurpruim,

  overigens een mooie winkel

 • Daan schreef:

  Leuk, zo’n Jumbo. Maar ze laten de rotzooi wel overal hangen. Overal hangen er kapotte gele ballonnen aan de bomen van de Frankhuizerallee. Hallo Jumbo! Ruim je troep op!

 • Stadshagen City schreef:

  Daan, ik ben het helemaal met je eens, ik vond die hele actie nogal hysterisch overkomen. Dan maar een zuurpruim.

 • Jeanine schreef:

  Ik ben er nu een paar keer in deze nieuwe Jumbo geweest maar wat is dat qua indeling een waardeloze winkel geworden, veel te smalle paden, betonnen kolommen die overal in de weg staan, hier is dus beslist niet goed over nagedacht. Het aanbod: deze is nog slechter dan de C1000 met name de vleesafdeling! Als je al naar de Jumbo wilt ga dan naar de Jumbo veemarkt. Wat ik wel merk dat de Lidl het steeds drukker krijgt. De nieuwe Lidl in Zuid ziet er goed uit met groente, fruit en de verse broodafdeling.

 • Ynsew schreef:

  @Jeanine: het is wel wat kort door de bocht dat de winkel waardeloos is! De paden zijn echt niet of nauwelijks smaller dan in de oude winkel (of aan de Veemarkt) en in de oude situatie stonden de palen zelfs midden in het pad (nu aan de zijkant).
  Het aanbod is (voor ons bijvoorbeeld) vele malen beter dan de C1000; veel meer suikervrije artikelen voor onze dochter waardoor we nu niet meer om de week naar Goody Foods hoeven.

  Je kunt dus niet zeggen dat het een waardeloze winkel is geworden; hoogstens dat jij VINDT dat het een waardeloze winkel is geworden…

 • Anne schreef:

  Twee keer geweest nu. Sorry hoor maar het dure vlees kan ik niet betalen waar zijn de simpele dingen gebleven? De groenten zijn ook veel duurder als eerst bij de c1000. Trouwens het meeste van wat ik normaal ophaalde is duurder (eigen merk). Nee dan is de AH met het huismerk een stuk voordeliger. En vlees nou maar inderdaad Aldi of Lidl halen net als de groenten of op de markt kijken.
  Tenslotte kan ik maar een keer mijn huishoudbudget uitgeven.

 • Jeanine schreef:

  tip @Anne,

  Ga eens naar C1000 Westenholte!

 • Hagen schreef:

  Wat word die c1000 eigenlijk, zal dat een AH gaan worden straks? Iemand al wat gehoord in de wandelgangen?

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!