Oranje stoet kleurt Stadshagen (foto’s)

dinsdag 30 april 2013 3 reacties
Oranje stoet kleurt Stadshagen (foto’s)

De jongste Oranjefans in Stadshagen waren dinsdag al voor dag en dauw uit de veren. Om kwart voor negen was het al een drukte van jewelste op het basketbalveld op de hoek van de Nijenhuislaan en de Buidelmos. Klokslag negen uur begon showband Jong Jubal te spelen en startte de versierde fietsenoptocht (georganiseerd door wijkstichting Stadshagen Totaal) met als thema ‘ Koning, koningin zoooo 2013’, waarop een stoet versierde fietsen onder begeleiding van muziek door de wijk trok.

Stadshagennieuws legde de optocht op foto vast en bundelde deze in een fotoreportage die u hieronder vindt. Ook foto’s gemaakt van de optocht? Stuur ze door via @stadshagennws of redactie@stadshagennieuws.nl.

 

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

3 reacties op 'Oranje stoet kleurt Stadshagen (foto’s)' »

 • Jeanine schreef:

  Helaas was het alleen druk door de deelnemers en de ouders van de deelnemers, het publiek liet het masssal afweten.

 • Annet van Prooijen schreef:

  Het ziet er leuk uit!
  Als ik het had geweten was ik gekomen om te kijken. Ik wist niet wanneer en of er een optocht van kinderen op fietsen zou komen. Groeten van Annet.

 • S.Kempenaar schreef:

  Mijn kinderen waren er maar druk mee;supertrots met het resultaat. Waarom het rustig was had denk ik te maken met de geringe publiciteit. Maar als je zoekt kun je het altijd vinden. Bij de start was het rustiger dan voorgaande jaren,maar na negenen werd het wat drukker. Organisatie bedankt,

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!