Twee zomerse festivals in Stadshagen

donderdag 9 mei 2013 58 reacties
Twee zomerse festivals in Stadshagen

Deze zomer heeft Stadshagen niet één maar twee zomerse festivals op het programma staan. Het jaarlijks terugkerende ‘Stadshagenfestival’ dat dit jaar alweer zijn 13de editie beleefd, staat gepland op 17 augustus 2013. Maar dit jaar staat er nóg een nieuw zomers festival op het programma: het Stadshagen Beach Festival. Dit evenement wordt georganiseerd bij de Milligerplas op 29 juni 2013.

Stadshagen Beach Festival
Het Stadshagen Beach Festival is een geheel nieuw festival die dit jaar bij de Milligerplas wordt georganiseerd op zaterdag 29 juni. Het festival is vrij toegankelijk en wordt gehouden van 12.00 – 19.00 uur. Een belangrijk onderdeel van de dag zijn de Drakenbootraces, uniek voor Zwolle. Met deze Chinese roeiboten voor 10 personen met een heuse drummer en stuurman, getooid met een drakenkop op kop, zullen de straten van Stadshagen strijden om de gouden draak. Er zijn nog enkele boten vrij voor straten uit de wijk, maar reageer snel via de Facebookpagina van het festival. Daarnaast worden er beachsport demo’s gegeven, vliegerdemo’s en instructies, een zweefvliegdemo, Zumba on the beach, een kinderplein met speeltoestellen en als afsluiter een BBQ borrel.

Stadshagenfestival
Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt met het jaar succesvoller. Ook dit jaar zijn er de hele dag activiteiten gepland van een braderie, muziek, kinderspeelplein met speeltoestellen en veel meer. Voor meer informatie over het Stadshagenfestival: www.stadshagenfestival.nl

Bekijk ook onze agenda voor meer informatie over deze festivals en andere activiteiten in de wijk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!