Kom tafeltennissen in Stadshagen!

dinsdag 14 mei 2013
Kom tafeltennissen in Stadshagen!
Tafeltennis Zwolle is begonnen met een trainingslocatie voor de jeugd van Stadshagen. De trainingen worden gegeven in de gele gymzaal aan de Sportlaan (vlakbij CSV) door trainster Astrid Werkhoven. Elke dinsdag van 17:15 tot 18:15 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar de eerste ‘smashes’ en ‘effectballen’ aanleren. De eerste 3 lessen zijn gratis, wie nog voor de zomervakantie lid wordt krijgt een echt clubshirt cadeau!
Het starten van de nieuwe trainingslocatie past in het beleid van Tafeltennis Zwolle om aanwezig te zijn in verschillende Zwolse wijken. Naast het clubgebouw vlakbij het Centrum (Albert Cuypstraat) zijn ze al actief in Zuid en in Holtenbroek.Als je je wilt opgeven voor de 3 gratis lessen in Stadshagen, mail dan naar tc@tafeltenniszwolle.nl of bel met Marc Noorda (06-42737907). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.tafeltenniszwolle.nl.

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!