Stadskids: website kinderactiviteiten Stadshagen

donderdag 2 september 2010

stadshagenfestival13Benieuwd naar alle kinderactiviteiten in de wijk Stadshagen? Op de website stadshagen.stadskids.nl staan alle kinderactiviteiten vermeld op het gebied van sport, creatief, muziek, dans, theater en natuur die op en vanuit de Zwolse Brede Scholen worden georganiseerd. De website is een initiatief van Travers Welzijn samen met alle Zwolse Brede Scholen en andere partnerorganisaties in de wijk.

Wat is Stadskids?

Stadskids.nl is een website vol kinderactiviteiten, die georganiseerd worden op en vanuit de Zwolse Brede Scholen. Deze sportieve en culturele activiteiten dragen bij aan de brede ontwikkelingskansen van kinderen en worden met financiële steun van de gemeente Zwolle georganiseerd door Travers Welzijn, de Zwolse (Brede) Scholen, Sport- Service, Kunstencentrum Muzerie en de Bibliotheek Zwolle.

Stadskids in Stadshagen
In alle wijken waar een Zwolse Brede School staat worden voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders nieuwe, leuke en uitdagende naschoolse activiteiten georganiseerd. Stadshagen is een nieuwe wijk die heel hard groeit. Gelukkig is er ook heel veel te beleven voor alle kinderen in de wijk. De nieuwe Wijkboerderij, Brede School de Vlieger, Brede School de Wendakker, Brede School het Festival, Wijkstichting Stadshagen Totaal, Het Cultuurhuis, Kunstencentrum Muzerie, de Bibliotheek Zwolle en SportService Zwolle zorgen voor deze activiteiten. Straks komt er nog een Brede School bij: de Schatkamer! En dan zijn er natuurlijk ook nog de scouting en andere verenigingen in de wijk. In Stadshagen zit je goed voor leuke activiteiten op allerlei gebied: van sport tot techniek en van creatief tot dans! Kijk voor het aanbod op stadshagen.stadskids.nl

Meer informatie bij Travers Welzijn, Arjan Broer, a.broer@travers.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!