Succesvolle eerste editie Stadshagen Beach Festival

zaterdag 29 juni 2013 14 reacties
Succesvolle eerste editie Stadshagen Beach Festival

Het succesvolle Stadshagenfestival heeft sinds zaterdag een eveneens succesvol broertje: het Stadshagen Beach Festival. De eerste editie van dit festival werd door zo’n 2.500 mensen bezocht en dankzij een lekker zonnetje konden de bezoekers heerlijk genieten van het festival.

Een groot deel van het festival stond in het teken van de drakenbootraces. Deze Chinese roeiboten voor 10 personen met een stuurman en drummer vormden een prachtig plaatje op de Milligerplas. Eerst was het de beurt aan bedrijven en daarna namen straten en verenigingen het tegen elkaar op. De wedstrijd voor bedrijven is gewonnen door “de Stentor”.


Naast de drakenbootraces waren er sportdemonstraties van verschillende verenigingen te zien. Voor de allerkleinsten waren er vlieger demonstratie en vlieger instructies. Gelukkig was er meer dan voldoende wind om de 500 vliegers met een draak erop de lucht in te laten en al die vliegers maakten het evenement extra feestelijk.

De eerste editie van het Stadshagen Beach Festival werd afgesloten met een barbeque in en om Strandhuis Milligerplas.

Foto’s: Wynand Fokkert en Arjan Alderliesten – met dank aan de reddingsbrigade die foto’s vanaf het water mogelijk maakte!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!