Winkelcentrum krijgt ambachtelijke bakker

woensdag 10 juli 2013
Winkelcentrum krijgt ambachtelijke bakker

In het winkelcentrum van Stadshagen wordt momenteel hard gewerkt aan de verbouwing van de bloemenwinkel die begin dit jaar failliet ging. Halverwege augustus opent in dat pand ambachtsbakker Wim Blom een nieuwe bakkerij.

Het winkelcentrum in Stadshagen beschikt al over een filiaal van Bakker Bart en twee supermarkten met een broodafdeling, maar volgens Daphne Blom van Bakkerij Blom is er zeker behoefte aan een ambachtelijke bakker in Stadshagen. De brood- en banketbakkerij is vooral gericht op brood, maar ook voor gebak kun je straks bij Bakkerij Blom terecht.

Met de komst van de bakkerij wordt de lege plek in de Wade weer definitief opgevuld. Na het faillisement van de bloemenwinkel heeft het pand, gedurende de faillisementsafhandeling, leeg gestaan en de afgelopen maanden zat er een tijdelijke winkel in het pand.

Volgens Corio, de eigenaar van het winkelcentrum, is er veel animo voor het winkelcentrum, maar ze doet verder geen uitspraken over welke bedrijven ook interesse in het pand hadden. Uit een peiling van StadshagenNieuws vorig jaar bleek dat veel Stadshagenaren behoefte hadden aan meer winkels en vooral een schoenenwinkel wordt gemist. Die zal er voorlopig niet komen want het winkelcentrum kent geen leegstand en de uitbreiding van het winkelcentrum is vorig jaar op de lange baan geschoven.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!