Enquête over toekomst wijkboerderij

maandag 12 augustus 2013 2 reacties
Enquête over toekomst wijkboerderij

De toekomst van de wijkboerderij in Stadshagen aan de Oude Wetering ligt helemaal open. Nadat begin dit jaar bleek dat de oorspronkelijke ideeën voor de wijkboerderij niet haalbaar waren, heeft Stadshagen nu letterlijk zelf een stem hoe de toekomst eruit komt te zien. Via een enquête kunnen de wijkbewoners tot 31 augustus hun ideeën kenbaar maken.

Lange aanloop
De ontwikkeling van de wijkboerderij loopt al sinds 2005, toen Landstede na een selectieprocedure de opdracht kreeg in het gebied een wijkboerderij, kinderopvang en activiteitencentrum te ontwikkelen. Het plannen maken duurde tot 2011 waarna Landstede een bouwvergunning kreeg. Sindsdien bleef het stil en omdat Landstede op korte termijn geen zicht kon bieden op een concrete start van de realisatie, is in mei 2013 in samenspraak met de gemeente besloten te stoppen met het plan.

Enquête
Na een succesvolle eerste brainstormavond op 4 juli met bijna tachtig wijkbewoners en andere geïnteresseerden is daar nu de volgende stap. De inwoners van Stadshagen hebben allen deze week een flyer door de bus gekregen met de oproep om de enquête over de toekomst van de wijkboerderij in te vullen. In de enquête kunnen mensen aangeven welke voorzieningen de wijkboerderij zou moeten hebben. Dit kan uiterlijk tot 31 augustus 2013.

Resultaten tijdens tweede bijeenkomst
De resultaten van de enquête worden tijdens een tweede bijeenkomst op woensdag 18 september om 19.30 uur bekend gemaakt. De uitkomsten worden in het Cultuurhuis gepresenteerd en worden de vervolg stappen gezet naar de toekomstige wijkboerderij.

Vul hier de enquête in: www.stadshagentotaal.nl/wijkboerderij

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!