Wederom reeks auto-inbraken in Stadshagen

dinsdag 14 september 2010

Het dievengilde heeft wederom toegeslagen in Stadshagen, ditmaal met een serie autoinbraken in de nacht van zondag 12 september op maandag 13 september. Aan de Frankhuizerallee, Akkerbergstraat en de Zijdwendestraat werd er in zes auto’s ingebroken die aan de straat geparkeerd stonden. Bij de braak in de auto’s zijn navigatiesystemen buitgemaakt. Het is niet de eerste keer dat auto’s in Stadshagen doelwit zijn van dieven, de wijk wordt vaker geteisterd door inbraken.

Eind juli werd er ook al een reeks autoinbraken gepleegd aan de Zwaardvegerstraat, de Biezenknoppen, de Lisdodde en de Muurmeesterstraat. Ook in 2009 vonden er autoinbraken plaats, onder meer in de straten rond het Sprengpad. Het is aan te raden om houders van navigatiesystemen op te bergen en kringen van de zuignap van het autoruit te poetsen. Dit kan voor inbrekers aanleiding zijn om de auto’s te doorzoeken op navigatiesystemen.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de autoinbraken aan de Frankhuizerallee, Akkerbergstraat en de Zijdwendestraat. Mocht u getuige zijn geweest van de inbraken of iets verdachts hebben gezien, dan kan u zich melden bij het team Zwolle Noord via 0900-8844 of u kunt anoniem informatie doorgeven via 0800-7000.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!