Drie tuinsets ontvreemd in Pottenbakkerstraat

vrijdag 16 augustus 2013 1 reactie
Drie tuinsets ontvreemd in Pottenbakkerstraat

Bewoners van de Pottenbakkerstraat waarschuwen Stadshagenaren voor de diefstal van tuinsets. De redactie ontving een mail van een bezorgde buurtbewoners, die aangaven dat het in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw raak was in de straat. Bij drie gezinnen werden de afgelopen periode tuinsets ontvreemd. Volgens de buurtbewoners klimmen de dieven ’s nachts over de schutting om vervolgens hun slag te slaan.

Mochten getuigen iets hebben gemerkt van de diefstal, of er is opvallend vervoer gezien in de wijk, laat het de politie weten. Dieven maken vooral in de zomervakantie gebruik van het verminderde toezicht op woningen omdat mensen veel op vakantie zijn. Houd dus uw ogen open op verdachte situaties of personen en bel bij onraad de politie.

UPDATE
Twitteraar @NielsTuininga treft vrijdagavond op een zijpad van het Twistvlietpad onderstaande tuinbank aan. Mocht deze bank van u zijn, neem dan contact op met de politie.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!