Politie onderzoekt verkeerssituatie Twistvlietpad

woensdag 15 september 2010 1 reactie

De politie gaat onderzoek doen naar de verkeerssituatie op het Twistvlietpad. Dat laat raadslid Theo Peeters van de PvdA weten aan deze website. De verkeersveiligheid op het Twistvlietpad kwam eerder dit jaar in opspraak toen er een ongeluk tussen een bromfietser en een meisje op een wakeboard gebeurde. De PvdA stelde vragen aan de burgemeester naar de verkeerssituatie van het Twistvlietpad, waarop de politie nu een onderzoek start. Dat gebeurt onder meer door middel van een ‘wegkant radar’.

De wegkant radar is sinds 6 september ingezet, om alle verkeersbewegingen in kaart te brengen op het Twistvlietpad. Voor begin september is gekozen omdat dan de schoolkinderen ook weer op pad gaan.

De wegkant radar wordt een paar weken ingezet om zo een goed beeld te krijgen van de verkeerssituatie op het Twistvlietpad. Daarna gaat de politie in gesprek met de gemeente om de situatie te bespreken en maatregelen voor te stellen. Lees ook het weblog van Theo Peeters hierover.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!