Uniek tuinconcert Niels Geusebroek in Stadshagen

maandag 2 september 2013
Uniek tuinconcert Niels Geusebroek in Stadshagen

Singer-songwriter Niels Geusebroek gaf afgelopen vrijdag een uniek concert in Stadshagen. Ditmaal geen groot podium, maar een intiem akoestisch tuinconcert voor slechts 35 mensen. Een bericht op Twitter was aanleiding voor het concert in Stadshagen.

Een unieke kans om Geusebroek live te zien in Zwolle, meende Stadshagenaar Jeroen Nieuwenhuis. Hij nam contact op met de singer-songwriter en samen maakten ze plannen. Een oorspronkelijk bedoeld huiskamerconcert werd door het mooie weer verplaatst naar buiten.

Geusebroek maakt een ontspannen indruk en heeft veel interactie met zijn publiek. Centraal stond deze avond zijn cd ‘Lines’ waarvan de singles ‘The Truth’ en ‘Falling Down’ onlangs veel op de radio te horen waren. Feest der herkenning was zijn nummer-één-hit ‘Year Of Summer’. Het hoogtepunt van de avond was het nummer ‘Take Your Time Girl’. Een nieuw nummer dat Geusebroek dezelfde week componeerde en een dag voor het tuinconcert live op radio538 ten gehore bracht. Op verzoek speelde hij dit nummer voor het eerst voor publiek.

Bekijk hieronder een videoregistratie en foto’s van het optreden. Foto’s en video: Jeroen Nieuwenhuis.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!